La Casa on les il·lusions són gegants

La Casa on les il·lusions són gegants

domingo, 22 de junio de 2014

Ses al·lotes pinten a n'en Miquelet es Salero

Mes de Juny any 2010
Els fillets són entremaliats i en Miquelet es Salero no és una excepció. Succeiria durant la primavera d’aquell any 2010, que estant ballant en una festa infantil, per no mirar per on anava, es va embastí amb un capgros, que participava en la mateixa festa, i va tornar a casa amb un braç quasi romput, desplaçat. L’ arranjament no va passar de uns primers auxilis i -Miquelet  la pròxima vegada ves més alerta.
Aquell any en Miquelet també seria protagonista en el taller, doncs dues joves geganteres van voler pintar-lo den nou. Certament en la seva primera dècada de vida sols se li havia anat  repassant la pintura en el cas d’alguna fregada o similar, però encara conservava les primeres pinzellades d’aquell any 2000 en que havia estat creat.
Van ser les geganteres, més ben dit les “Miqueleteres”, que ens agrada dir, Fabiola Hurtado i Elisa Rotger les que s’ho van passar de lo més be, van fer broma, es van omplir també elles de pintura i sobre tot van deixar en Miquelet amb uns nous colors vius com el primer dia.
El cas és que tot i que en aquell moment en el taller encara hi treballava una de les primeres persones que l’havien obert 15 anys abans, l’objectiu també ja era el de ensenyar a altres persones a treballar els materials per a assegurar sempre el relleu.
El resultat d’aquesta sessió de maquillatge d’en Miquelet ens demostraria que la experiència és un grau però d’igual manera la il·lusió dels més joves i les ganes de participar pot fer que els resultats puguin ser com si del més veterà pintor.




No hay comentarios:

Publicar un comentario