La Casa on les il·lusions són gegants

La Casa on les il·lusions són gegants

domingo, 22 de junio de 2014

Enguany és na Gràcia la que pateix per culpa del vent

Primavera any 2005
A l’any 2005, per Sant Jordi, durant la ballada de sardanes amb els amics del Casal Català, el vent va tornar a fer de les seves. Va ser la gegantona Gràcia (del Casal de Gent Gran d’es Camí d’es Castell de Máo) la que estant plantada al costat de l’escenari esperant el seu torn per a sortir a la pisa, acabà a terra amb la conseqüència d’un braç romput.
El desperfecte no va ser res que no fos fàcil de solucionar als tallers de la Colla. En tot cas fem la observació de que la tasca que de manera habitual i de bon grat es fa als nostres tallers, de tenir-se que pagar a alguna casa externa ben segur representaria despeses importants. No és que la tasca d’artista (doncs per a fer el manteniment d’aquesta mena de figures es te que tenir uns coneixements específics i bones mans) sempre sigui de les més pagades, però  les hores empleades solen ser bastants.
Afortunadament qui fan la tasca als nostres tallers ho entenen més com un gust o fins i tot com una passió i pel resto de la colla com un estalvi important (a part del reconeixement que mai ha faltat).

1 comentario: