La Casa on les il·lusions són gegants

La Casa on les il·lusions són gegants

domingo, 22 de junio de 2014

en Miquelet es Salero ha tingut d'anar a urgències.

Mes de Juliol 2008
Hi ha anys en que al taller hi ha més moviment i altres en que aquest és més be poc. Això pot ser o be pe que no hi ha hagut cap accident que provoqui la arribada dels metges o be per que cap de les figures estan en aquell moment amb necessitat de ser restaurades.
Durant l’any 2008 únicament va succeir que després d’el passacarrers del dissabte de Festes de Fornells, les figures van quedar estotjades dins el local social que antigament eren les escoles del poble. En el mateix local on quedaven els gegants també hi romandrien els membres de una de les agrupacions que actuava durant les festes.
El cas és que al anar alguns dies després a buscar les figures ens trobaríem que en Miquelet havia sofert alguns desperfectes durant la nit. És possible que algú arribés de la festa algo xispat i “abusés dels més petits”. Mai es va arribar a saber el que  havia passat en realitat, únicament que en Miquelet  hauria de passar per taller.
Afortunadament els arranjaments sols serien en el xibit, les mans i braços i en pocs dies ja tornaria a estar com a nou. Ah, i per la pròxima un curs de defensa personal!

No hay comentarios:

Publicar un comentario