La Casa on les il·lusions són gegants

La Casa on les il·lusions són gegants

domingo, 22 de junio de 2014

Arriben nous doctors a l'hospital

Tardor any 2010
Un comentari que dona gust escoltar és el de que la Colla de Geganters de Maó és una entitat viva, que passant per la seva seu son molts de dies que s’hi veu llum, tan a l’estiu com a l’hivern, doncs moltes vegades hi ha gent treballant en diferents projectes, amb els gegants, reunions, assajos, etc.
Durant la tardor del 2010 el geganter Javi Galindo va voler aprendre les tècniques del cartró pedra, que les aprendria de la ma del que ja és veterà a la colla en aquestes tasques, i ho faria donant un repàs als gegantons en Pere i na Gràcia. En aquell moment al taller s’anava a començar a treballar en la restauració del gegant en Tomeu i el que e faria és que mentre el més experimentat treballava amb el gegant de la ciutat, a l’hora el més jove aniria repassant algunes parts dels gegantons, cosa que mai lis fa cap mal sino tot lo contrari.
Un cop amb en Pere i na Gràcia amb algunes parts repassades, com és el cas de la espatlla que al viatjar en camió o quan és tombat per entrar-lo en algun lloc, és la part que  més pateix, es va aprofitar per a pintar-los de nou i deixar-lo ja aclarits de cara a la temporada de gegants 2011.


No hay comentarios:

Publicar un comentario